STERvoordeel van Sterkliniek Dierenartsen Utrecht

Onze STERvoordelen gelden het hele jaar rond, er volgen meer voordelen!

19 augustus 2016

Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding

STERvoordelen

Waarom Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding?

Sterkliniek Dierenartsen vinden dat de basis voor een goede gezondheid in de voeding ligt en willen hun cliënten dan ook graag voorzien van goede producten op dit gebied.

Door de grootte van het samenwerkingsverband is het mogelijk om zelf diervoeding te laten produceren en hierdoor vallen veel kosten weg. Op deze manier kunnen wij u een voeding voor uw huisdier aanbieden met een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Tenslotte zijn we samen met u verantwoordelijk voor het welzijn van uw huisdier.

Alle recepten voor de producten van Sterkliniek dierenartsen diervoeding staan onder toezicht van een Europees erkend Veterinair Specialist Diervoeding. De eindproducten worden voortdurend getoetst op de vastgelegde kwaliteitscriteria.

Op deze manier kunnen we de kwaliteit in vele opzichten waarborgen en zijn we verzekerd van diervoeding volgens de laatste medische inzichten.

Ook voor onze diervoeding geldt: “Sterk in kwaliteit!”

Lees hier onze voedingsfolder voor meer informatie.

Afb-Voorpagina

Locaties

Oudenoord

Oudenoord  400
3513 EX Utrecht
T: 030-2332320

Openingstijden

Springweg

Springweg 19
3511 VH Utrecht
T: 030-2300083

Openingstijden

Kanaleneiland

Livingstonelaan 225
3526 HE Utrecht
T: 030-2882290

Openingstijden


Client worden Afspraak maken

Ik was blij verrast dat er tijdens het spreekuur tijd gemaakt kon worden om röntgenfoto’s te maken van de gezwollen poot van mijn kat Gizmo. — Mevrouw Jansen / Utrecht