Recensies

Laat u van te voren goed informeren, geen dierenarts(praktijk) is hetzelfde.

We komen al sinds 1987 met onze dieren bij de Oudenoord en heel soms hebben we een uitstapje naar een andere dierenarts moeten maken, maar zijn toch steeds weer het meest tevreden als we bij de Oudenoord geholpen zijn. We kunnen altijd bellen voor informatie al duurt het bij ons soms erg lang. Echt goede service altijd! En niet te vergeten. Ons jongste dier komt bij de Oudenoord vandaan met heel veel downs(pittig karaktertje) en heel veel geduld en meedenken van het team is ze nog steeds bij ons 😀 Heb er alle vertrouwen in dat ook dat wel weer goed zal komen uiteindelijk als ze oud en haar wilde haren kwijt is.
Facebook okt2016

Na onze verhuizing voor het eerst bij dierenarts oudenoord geweest. Wat een super team! Ze nemen zo goed de tijd om je dier op z’n gemak te stellen en uitgebreid te kijken of alles goed gaat. Zelfs even ontwormd, erg professioneel en vooral heel lief en veilig voor de katten. Ik ben erg blij met onze nieuwe dierenarts!
Facebook aug2016

I absolutely love this clinic! The entire staff- doctors and technicians- are extremely professional and highly attentive. Their care and concern for your pet exceeds expectations! I highly recommend this clinic!!
Google recensies 2015

Ontzettende lieve sociale mensen , vanaf de middag dat ik onrustig opbelde omdat ik mij zorgen maakte om onze lieve poes Lady tot aan vandaag dat ik na bijna twee weken dat ze thuis is toch nog de vraag krijg hoe het nu met haar gaat ik kan dit heel erg waarderen .

Een dierartsen praktijk naar mijn hart.
Facebook jan2015

Geweldig aardig en goed personeel.
Na een bevalling van onze chiwawa na 11uur hebben wij besloten om een keizersnede te doen met de gedachte dat de pup al was overleden.  Naar 2 uur kreeg ik een telefoontje met het prachtige niews dat er een levede pup uit kwam. Moeder en kind zijn uit geput maar maken het goed ! Heel erg bedankt voor de aandacht en zorg ! ! ! ! Facebook juni2014

 

Meer lezen?
Met behulp van deze link vindt u meer recensies.

 

Locaties

Oudenoord

Oudenoord  400
3513 EX Utrecht
T: 030-2332320

Openingstijden

Springweg

Springweg 19
3511 VH Utrecht
T: 030-2300083

Openingstijden

Kanaleneiland

Livingstonelaan 225
3526 HE Utrecht
T: 030-2882290

Openingstijden


Client worden Afspraak maken

Ik vond de tip van een assistente om een elastiekje om het kammetje voor mijn kat te doen zó handig: ik kam nu in één beurt veel meer los haar uit de vacht van mijn kat Thomas! — Mevrouw Van Zijl / Zeist