Ma t/m vrij 8:30 - 19:00 Bel: 030 - 233 23 20

Home > Over ons > Medewerkers > Mandy

Online afspraak maken
030 - 233 23 20
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Mandy | Paraveterinair

Mandy

Sinds jongs af aan is Mandy al een groot dierenliefhebster. Dat kon ook niet anders met haar oom’s boerderij naast de deur waar Mandy altijd veel te vinden was. Opgroeien deed ze met een Golden Retriever in huis waarmee ze dikke maatjes was! Een leven zonder dieren kan Mandy zich niet voorstellen.

Daarom besloot ze in februari 2015 haar passie te achtervolgen en te starten met de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente aan het Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld.

Sinds mei 2016 werkt Mandy bij Sterkliniek Dierenartsen Utrecht. Zij zal voornamelijk te vinden zijn op locatie Kanaleneiland en de Springweg. Het leukste aan Paraveterinair zijn vindt zij de afwisseling en het contact met zowel mens als dier. Als Paraveterinair hoopt Mandy zich nog veel verder te ontwikkelen met behulp van nascholing en veel ervaring op doen in het vak.

Naast het werk in de kliniek doet Mandy graag leuke dingen met vrienden en familie. Thuis heeft zij een hond genaamd Loena, een actieve Beagle die van veel gezelschap houdt. In het weekend worden er dan ook vaak nieuwe plekjes gezocht om lekker te wandelen.