Ma t/m vrij 8:30 - 19:00 Bel: 030 - 233 23 20

Home > Over ons > Recensies

Online afspraak maken
030 - 233 23 20
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

'Laat u van te voren goed informeren, geen dierenarts(praktijk) is hetzelfde'

Bekijk of schrijf zelf een recencie:

Google recensiesFacebook recensies

Google recensie 2017
(dier)vriendelijke mensen, leggen alles goed uit en handelen adequaat. Wij zijn blij dat we deze vaklui op de hoek hebben zitten!

Facebook mei 2017

Vorige week was mijn poes Desi van 5jr erg ziek, dierenarts Mark heeft haar geopereerd. Het was even spannend maar ze is gelukkig weer helemaal opgeknapt en ze kan weer heerlijk spelen met haar zus. Wij zijn heel erg blij met alle goede zorgen en de uitstekende nazorg die is geleverd. Veel dank aan Mark en de lieve dames die voor haar gezorgd hebben!!

Facebook februari 2017

Mark en masja ..... jullie zijn toppers voor mijn Nana geweest..... na 1 jaar vechten tegen de epilepsie en helaas verloren (03.01.2017)waren we bij jullie in super goede handen ..... dierenartsen zoals jullie moesten er meer zijn die weten wat epilepsie is ..... en Mark jij had helaas de eer om ook Dina in te laten slapen(10.11.2016) ..... wat hebben wij veel steun en hulp gehad ......zels de assistentes ware zeer behulpzaam. ...... dank jullie wel voor alles ....

Facebook oktober 2016

We komen al sinds 1987 met onze dieren bij de Oudenoord en heel soms hebben we een uitstapje naar een andere dierenarts moeten maken, maar zijn toch steeds weer het meest tevreden als we bij de Oudenoord geholpen zijn. We kunnen altijd bellen voor informatie al duurt het bij ons soms erg lang. Echt goede service altijd! En niet te vergeten. Ons jongste dier komt bij de Oudenoord vandaan met heel veel downs(pittig karaktertje) en heel veel geduld en meedenken van het team is ze nog steeds bij ons 😀 Heb er alle vertrouwen in dat ook dat wel weer goed zal komen uiteindelijk als ze oud en haar wilde haren kwijt is.

Facebook augustus 2016

Na onze verhuizing voor het eerst bij dierenarts oudenoord geweest. Wat een super team! Ze nemen zo goed de tijd om je dier op z’n gemak te stellen en uitgebreid te kijken of alles goed gaat. Zelfs even ontwormd, erg professioneel en vooral heel lief en veilig voor de katten. Ik ben erg blij met onze nieuwe dierenarts!

Google recensie 2015

I absolutely love this clinic! The entire staff- doctors and technicians- are extremely professional and highly attentive. Their care and concern for your pet exceeds expectations! I highly recommend this clinic!!

Facebook januari 2015

Ontzettende lieve sociale mensen , vanaf de middag dat ik onrustig opbelde omdat ik mij zorgen maakte om onze lieve poes Lady tot aan vandaag dat ik na bijna twee weken dat ze thuis is toch nog de vraag krijg hoe het nu met haar gaat ik kan dit heel erg waarderen .
Een dierartsen praktijk naar mijn hart.

Facebook juni 2014

Geweldig aardig en goed personeel.
Na een bevalling van onze chiwawa na 11uur hebben wij besloten om een keizersnede te doen met de gedachte dat de pup al was overleden.  Naar 2 uur kreeg ik een telefoontje met het prachtige niews dat er een levede pup uit kwam. Moeder en kind zijn uit geput maar maken het goed ! Heel erg bedankt voor de aandacht en zorg ! ! ! !