Ma t/m vrij 8:30 - 19:00 Bel: 030 - 233 23 20

Home > Over ons > Recensies

Online afspraak maken
030 - 233 23 20
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Recensies Sterkliniek Utrecht

'Laat u van te voren goed informeren, geen dierenarts(praktijk) is hetzelfde'

 

26 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Talitha
Talitha Kunneman
10/10
Toegevoegd op 23 mei 2019

Online inschrijven en direct een afspraak maken.
Ontzettend vriendelijk personeel en goede zorgen voor de dieren!

Carin Zevenbergen
Carin Zevenbergen
10/10
Toegevoegd op 12 april 2019

Mijn kater Salomon vond het bijna leuk om naar de dierenarts te gaan.

Ok, dat is een beetje overdreven. Maar ik heb de zorg, de betrokkenheid en de adviezen altijd erg gewaardeerd. Niet alleen in de behandelkamer maar ook aan de balie.

Inmiddels zijn we naar Leiden verhuisd en ook met de nieuwe dierenarts klikt het gelukkig goed.

Julie
Julie
10/10
Toegevoegd op 24 januari 2019

Geweldige kliniek! Ontzettend veel persoonlijke zorg voor onze poes Pluis én nemen uitgebreid te tijd om vragen te beantwoorden. Zelfs een mailtje/telefoontje na een behandeling of medicatie om te vragen hoe het gaat, zo attent! Enorm tevreden en hebben het beste voor met je dier.

Tom
Tom Tom Onokiewicz
10/10
Toegevoegd op 2 juni 2018

Zeer vriendelijk, behulpzaam, professioneel en fijn personeel. Denken actief mee in mogelijke oplossingen en zijn zeer betrokken bij het welzijn en de persoonlijke situatie van het diertje. Mocht je een huisdier hebben, wil ik je aanraden om je hier in te schrijven.

Ineke
Ineke van Rappard-Mielekamp
10/10
Toegevoegd op 21 maart 2018

Onze Ragdolls zijn hier zeer behoedzaam en deskundig en met veel nazorg gesteriliseerd/gecastreerd! s Middags kwamen ze helemaal actief weer terug, s avonds aten ze al weer; ze hebben er niet van geleden blijkbaar! Hier waren we heel blij mee...ik kan deze kliniek dus van harte aanbevelen!

Marike
Marike Petten
10/10
Toegevoegd op 31 januari 2018

Heel fijne dierenarts, zeer betrokken en persoonlijk. Hebben veel kennis en doen er alles aan om je huisdier te helpen. De beste dierenarts die ik heb gehad!

Morgan
Morgan Schemel
10/10
Toegevoegd op 24 januari 2018

I absolutely love this clinic! The entire staff- doctors and technicians- are extremely professional and highly attentive. Their care and concern for your pet exceeds expectations! I highly recommend this clinic!!

Leo
Leo Ransdorp
8/10
Toegevoegd op 17 januari 2018

Ben pas met mijn hondje daar geweest en hij is weer helemaal opgeknapt

Magret
Magret Vanduyn
10/10
Toegevoegd op 16 januari 2018

Supergoede dierenkliniek
Lief voor de dieren
En erg vriendelijk personeel

Ester
Ester
9/10
Toegevoegd op 3 januari 2018

Fijne praktijk, even bellen of mailen met een vraag en of foto kan gelukkig ook.

Magda
Magda Post
10/10
Toegevoegd op 13 december 2017

Zeer vakkundig, betrokken en vriendelijk personeel! Echt een top dierenkliniek!! Ik kom hier al bijna 18 jaar en (helaas) met zeer grote regelmaat en mijn ervaringen zijn altijd bovengemiddeld positief geweest.

Lianne
Lianne Weber
9/10
Toegevoegd op 23 november 2017

Wat een fijne dierenkliniek!
Mijn kater is telkens uitstekend behandeld door vriendelijk, zorgzaam en vakkundig personeel. En ook erg attent: na een behandeling wordt even gebeld hoe het met de patiënt gaat. Het eigen merk kattenvoer van de kliniek is zeker een aanrader.
Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten :-)

Angelique
Angelique Korporaal
10/10
Toegevoegd op 21 oktober 2017

We komen al sinds 1987 met onze dieren bij de Oudenoord en heel soms hebben we een uitstapje naar een andere dierenarts moeten maken, maar zijn toch steeds weer het meest tevreden als we bij de Oudenoord geholpen zijn. We kunnen altijd bellen voor informatie al duurt het bij ons soms erg lang. Echt goede service altijd!

Nanne
Nanne Jager
10/10
Toegevoegd op 19 oktober 2017

De beste dierenarts van NL! Onze hond Bumper heeft toen zij pup was een enorm moeilijke en onzekere start gekend. Helaas daarna ook verschillende keren een beroep op Mark moeten doen voor uiteenlopende kwaaltjes (cherry eye, oorontsteking, etc.). Mark heeft haar maar ook ons hier altijd perfect doorheen geholpen. Hij is enorm kundig in zijn werk maar daarnaast ook erg betrokken, persoonlijk (kent Bumper inmiddels door en door), meedenkend en altijd bereikbaar (zelfs op onmogelijke dagen/tijdstippen). We zijn inmiddels uit Utrecht verhuisd maar blijven nog altijd naar Utrecht afrijzen indien nodig.

Caroline
Caroline Kamphuis
10/10
Toegevoegd op 6 september 2017

Niet voor niets een STERkliniek! Vakkundige, zeer betrokken dierenartsen die de gezondheid van het dier op nummer 1 hebben staan. Vriendelijk, deskundig en adequaat.

Bram
Bram de Koster
10/10
Toegevoegd op 1 september 2017

De dierenartsen zijn altijd vriendelijk en vakkundig, nemen de tijd voor je huisdier en leggen duidelijk uit hoe de procedures werken. Ik ben al jaren een tevreden klant en ik weet dat deze dierenkliniek altijd hun uiterste best doet om mijn huisdieren (hond, katten en konijn) zo goed mogelijk te behandelen!

Raoul
Raoul van de Wetering
10/10
Toegevoegd op 1 juni 2017

(dier)vriendelijke mensen, leggen alles goed uit en handelen adequaat. Wij zijn blij dat we deze vaklui op de hoek hebben zitten!

Martine
Martine Ridder
9/10
Toegevoegd op 17 mei 2017

Vorige week was mijn poes Desi van 5jr erg ziek, dierenarts Mark heeft haar geopereerd. Het was even spannend maar ze is gelukkig weer helemaal opgeknapt en ze kan weer heerlijk spelen met haar zus. Wij zijn heel erg blij met alle goede zorgen en de uitstekende nazorg die is geleverd. Veel dank aan Mark en de lieve dames die voor haar gezorgd hebben!! Martine

Karin
Karin Zwart
10/10
Toegevoegd op 13 maart 2017

Wij komen nu bijna een jaar bij dierenartsenpraktijk Oudenoord en zijn zeer tevreden. Onze norwich terriër Saartje is daar gesteriliseerd en dat is heel erg goed gegaan en gedaan en heel goed begeleid door Mark! Ook voor semmy onze westie zijn ze natuurlijk heel lief en zorgzaam.

X X
X X
10/10
Toegevoegd op 28 februari 2017

My cat was very sick with kidney infraction, this clinic saved him. The doctors and assistants there are all very nice and very helpful. Many thanks to them.

Beertje
Beertje beer
8/10
Toegevoegd op 1 februari 2017

Een uitstekende dierenarts, veel kennis in huis en een goede afhandeling.
Is al jaren mijn dierenarts.

Johanna
Johanna van der Kieft
10/10
Toegevoegd op 1 februari 2017

Mark en masja ..... jullie zijn toppers voor mijn Nana geweest..... na 1 jaar vechten tegen de epilepsie en helaas verloren (03.01.2017)waren we bij jullie in super goede handen ..... dierenartsen zoals jullie moesten er meer zijn die weten wat epilepsie is ..... en Mark jij had helaas de eer om ook Dina in te laten slapen(10.11.2016) ..... wat hebben wij veel steun en hulp gehad ......zels de assistentes ware zeer behulpzaam. ...... dank jullie wel voor alles ....

Vera
Vera Buitenhuis
9/10
Toegevoegd op 10 augustus 2016

Na onze verhuizing voor het eerst bij dierenarts oudenoord geweest. Wat een super team! Ze nemen zo goed de tijd om je dier op z'n gemak te stellen en uitgebreid te kijken of alles goed gaat. Zelfs even ontwormd, erg professioneel en vooral heel lief en veilig voor de katten. Ik ben erg blij met onze nieuwe dierenarts!

Jasper
Jasper Koning
10/10
Toegevoegd op 18 februari 2015

We zijn super goed geholpen door Mark, assistent en co-assistent met Tommie. Onze poes is nu herstellende van een auto immuunziekte, maar zonder het team van Sterkliniek was er niet meer geweest. Ontzettend goede en heldere info, alle opties zijn snel en professioneel uitgelegd en het team heeft tot 's avonds doorgewerkt om haar te helpen en stond 's ochtends vroeg al weer paraat. Heel erg betrokken en het is zo fijn om te voelen dat iedereen zo z'n best heeft gedaan Tommie te helpen en de volgende ochtend bijna net zo blij als ons was dat de poes het goed doet. We zijn nog niet helemaal uit de gevarenzone, maar we hebben alle vertrouwen dat Tommie het gaat halen en weer gaat herstellen. Dankzij Sterkliniek. Bedankt.

Armani
Armani Acquadigio
9/10
Toegevoegd op 3 juni 2014

Geweldig aardig en goed personeel.
Na een bevalling van onze chiwawa na 11uur hebben wij besloten om een keizersnede te doen met de gedachte dat de pup al was overleden.
Naar 2uur kreeg ik een telefoontje met het prachtige niews dat er een levede pup uit kwam. Moeder en kind zijn uit geput maar maken het goed !
Heel erg bedankt voor de aandacht en zorg ! ! ! ! !

Maaike
Maaike Jansen
8/10
Toegevoegd op 1 februari 2014

De beste dierenarts waar ik tot nu toe bij ben geweest. Vriendelijk personeel en heel vakkundig. Heel fijn dat ze altijd uitleggen wat ze doen en mee denken en adviseren. Echt top!