Ma t/m vrij 8:30 - 19:00 Bel: 030 - 233 23 20

Home > Onze zorg > Laparoscopische Sterilisatie

Online afspraak maken
030 - 233 23 20
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Laparoscopische Sterilisatie Utrecht

Kijkoperatie bij de teef

Laparoscopische sterilisatie is de veiligste manier om uw hond (teefje) middels een kijkoperatie te laten steriliseren. Bij een laparoscopische kijkoperatie bij de hond worden er in de buik slechts 3 kleine gaatjes (5-10mm) gemaakt i.p.v. 1 grotere snede. Wanneer u uw teefje wilt laten steriliseren middels deze nieuwe methode, dan bent u bij Sterkliniek Dierenartsen Utrecht, locatie Oudenoord, aan het goede adres.

De kosten voor een sterilisatie middels een kijkoperatie zijn hoger dan de kosten voor een chirurgische sterilisatie. Het prijsverschil tussen laparoscopische sterilisatie en de sterilisatie volgens de oude methode wordt onder andere veroorzaakt door de hoge investering in apparatuur en opleiding van medewerkers. Bent u benieuwd naar de kosten? Klik dan hier op de tarieven van laparoscopische sterilisatie.

Meer informatie lapararoscopie teef

Afspraak maken laparoscopische sterilisatie teef

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe methode van steriliseren of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel 030-2332320 of stuur een e-mail . Wij geven u graag antwoord op uw vragen over laparoscopische sterilisatie.

Het vastpakken van een eierstok (ovarium) in de buik.